Tarsus SEV ilkokulu hayvanları koruma ve sevme kulübü öğrencileri  4 Aralık 2019 günü kulüp dersinde topladıkları mamalar,battaniyeler ve çeşitli yardım malzemeleri ile Tarsus Köpek Barınağını ziyaret ettiler.

Bu ziyaret esnasında çocuklar ile hayvan sahiplenmenin önemi hakkında sohbet edilerek ,pet shoplardan hayvan almak yerine barınaklardan sahiplenilmesinin kimsesiz hayvanlara birer yuva edinmelerini sağlayacağı belirtildi.

Çocuklar getirdikleri mamaları ve malzemeleri barınağa teslim etti ve hayvanların ihtiyaçları ile ilgili konuşularak yeni yardım kampanyası yapılmasına karar verildi.