Ana sınıfı öğrencilerimiz, oryantasyon haftasında düzenlenen eğlenceli tanışma oyunlarıyla hem birbirleriyle hem de öğretmenleriyle kaynaştı. Oyunlar sayesinde yeni arkadaşlıklar kuran minik öğrencilerimiz, okul hayatına keyifli bir başlangıç yaptı. Tanışma etkinlikleri, öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirirken, aynı zamanda sınıf içinde güvenli bir ortam oluşturulmasına katkı sağladı. Bu etkinliklerle, öğrenciler hem birbirlerini daha iyi tanıdılar hem de okul sürecine uyum sağlamada önemli bir adım attılar.